15 C
Budapest

Útzár!

5067371782

Az M0-s autóút keleti szektorában, a Megyeri híd felé vezető oldalon, Pécel térségében az 51-es km-nél korábban egy kamion megcsúszott (5:50 órakor) és jelenleg is elfoglalja a külső sávot. A műszaki mentés jelenlegi fázisában mindkét sávot lezárták, a forgalmat megállították.

(336) 547-4779

2128563803

Ha dugóba kerültél a nulláson,  

küldd el fotóddal leírva (beazonosítható módon), hogy pontosan hol. Amikor megosztod a fotóddal együtt,  a pozíciódnak ennyit adj meg, a felugró lehetőségek közül: 832-721-8275

Friss hírek

0
subequivalve

 

2018. December 05. Szerda, 13:40

Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé, a Nagy-Duna-híd előtt, a terelt szakaszon egy személyautó kamionnal ütközött össze, a forgalom egy sávon araszolva halad. Jelentős, több km-es torlódásra készüljenek, legalább 1 óra a menetidő-veszteség. Aki teheti kerülje el az említett útszakaszt!

 

2018. december 02. éjszaka DECEMBER 03 HAJNAL- REGGEL

 

 

 

ÓNOS ESŐ VÁRHATÓ TÖBB MEGYÉBEN – A KÖZLEKEDŐK HOSSZABB MENETIDŐVEL SZÁMOLHATNAK A HÉTFŐ reggeli csúcsforgalom idején.

Az előrejelzések alapján Veszprém, Komárom-Esztergom, Fejér, Pest, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vasárnap estétől hétfő reggelig kisebb mennyiségű ónos eső hullhat. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei a következő napokban is 12 órás váltott műszakokban dolgoznak majd a síkosságmentesítési munkákon, de a közlekedőknek érdemes lesz fokozott óvatossággal vezetniük az ónos esővel érintett területeken. A közlekedők lassabb haladásra készülhetnek, mivel az ónos eső a hétfő reggeli csúcsforgalmak idején is eshet.

Érdemes nem csak látni, látszódni is! A féktávolság megnövekszik, így a követési távolságot is érdemesebb nagyobbra változtatni!

 

 

 

 

2018. December 01. Szombat 12:30

FIGYELEM! Baleset történt az M0-s autóút déli szektorában a 7-es és a 12-es km-nél az M5-ös felé vezető oldalon. Előbbi helyszínen a külső sávot, utóbbinál a belső sávot zárták le. Torlódásra készüljenek! Az M0-s autóút északi szakaszán, a Megyeri-híd felé, a 73-as, Dunakeszi csomópontban az erős forgalom miatt visszatorlódtak a járművek a lassítósávon.

 

 

 

2018. November 23. AZ UTAKON NE LEGYEN FEKETE A PÉNTEK!

Az 51-es főúton, a 30-as km-nél, Dunavarsány közelében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. A főutat lezárták, jelenleg áll a forgalom.
Aki teheti a Délegyháza- Dunavarsány közötti összekötő úton kerüljön!

2018. November 21. Szerda, 08:05

Eloszlani látszik az M0-ás hídon történt reggeli baleset utáni torlódás!

 

2018. November 21. Szerda, 07:50

 

Az M0-s autóút Déli szektorában az M1-es irányába vezető oldalon a 15-ös km-nél, ahol korábban baleset történt véget ért a helyszínelés, felszabadultak a forgalmi sávok. Ettől függetlenül a torlódás még mindig jelentős, több km-es, a menetidő-veszteség akár másfél óra is lehet.

2018. November 19. HÉTFŐ, 14:40

Az M0-ás autóúton a 11-es főúti körforgalmú csomópontjától Dunakeszi felé tartó felhajtón egy teherautó és egy személygépjármű ütközött össze, a külső sávot lezárták.

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán az ócsai kihajtó után pályakarbantartási munkálatokat végeznek.

2018. November 16. PÉNTEK, 18:00

Az M0-s autóúton, a Dunaharasztinál lévő terelésnél lassabb a forgalom az M5-ös irányából, és az M51-esen haladók is lelassulnak az M0-s előtt.
Az ellenkező oldalon, az M5-ös felé a nagytétényi terelés fogja meg a forgalmat. Torlódás van, a sor vége már az M7-esnél tart, a menetidő növekedés pedig közel másfél óra.

 

2018.November 15. CSÜTÖRTÖK, 20:20

 

Baleset történt az M0-s autóút keleti szakaszán, az M3-as autópálya csomópont közelében a Megyeri híd felé vezető oldalon a 67-es km-nél. Egy kamion személyautóval ütközött össze, a külső sávot foglalják el a sérült járművek.Az M0-s autóút déli szakaszán az M5-ös autópálya felé Diósdtól araszolásra, minimum 15-20 perces menetidő növekedéssel kell számolni.

2018. November 14. SZERDA, 16:15

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös felé vezető oldalon,  a 9-es km közelében korábban több kamion ütközött össze. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a sávlezárást feloldották.

A torlódás még több km-es, a  sor vége az M7-es autópályánál van. Személyautóval Törökbálint és Diósd közötti összekötőutakon lehet kerülni!

2018. November 14. SZERDA 13:20

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös felé vezető oldalon a 9-es km közelében korábban több kamion ütközött össze. Jelenleg megállították a forgalmat, a már most is jelentős torlódás miatt, aki teheti a Törökbálint és Diósd közötti összekötőúton kerülheti el a lezárást.

2018.November 14. SZERD

A 11:20

Az M0-s autóút déli szektorában az M5-ös felé a diósdi lehajtó előtt, a 9-es km-nél három teherautó balesete miatt csak egy sáv járható, a már most is jelentős torlódás miatt érdemes elkerülni az autóút ezen szakaszát. Továbbá az M1-es a felé, a 25-ös km-nél egy műszaki hibás kamion vesztegel a belső sávban, fokozott óvatossággal vezessenek az arra közlekedők!

 

 

2018. November 14. SZERDA 06:30

Az M0-s autóút déli szektorában a Soroksári Duna-hídnál kiépített terelés környékén, valamint  Nagytétény térségében is torlódásra kell készülni.  Az M1-es autópálya felé helyszínenként 10-15 perccel már most megnövekszik a menetidő. Az M5-ös autópálya felé még jó tempóban lehet autózni. A Halásztelkiek és Szigethalmiak a szokásos kerülő utak felé még haladnak, de lassul a sor… A szűkebb sávok miatt az erős szélre érdemes felkészülni, így a “SZÉLES UTAT!” most nem játszik … 🙂

Figyelem! A Soroksári úton  immár folytatásos motoros-rendőri BUSZ sáv akciós bírságok kaphatók!

 

 

(443) 542-8904

0
gup

Az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 13-as kilométernél, Nagytétény térségében átépítik a terelést. Ez azt jelenti, hogy a forgalom az M1-es autópálya felé vezető oldalról átterelve haladhat a Duna vonalától egészen az M6-os autópályáig.

Ez egyben a 6-os főúti felhajtó lezárását is jelenti, azaz Budapest és Érd felől nem lehet majd felhajtani az M0-s autóútra az M1-es autópálya, Győr irányába, a lehajtási lehetőség ugyanakkor továbbra is megmarad. A 6-os főúton Budapest és Érd felől érkezők az M6-os autópályán keresztül tudnak felhajtani az M0-s autóútra. Emiatt az M6-os autópálya Érd észak csomópont és az M0-s autóút közötti szakasza mindkét irányba ingyenes lesz személyautók és nehézgépjárművek számára is. A 6-os főút érintett szakaszán található jelzőlámpákat is átprogramozzák. A felhajtó lezárása és a terelés várhatóan júniusig marad érvényben.

Az új burkolati jelek már elkészültek, és az elmúlt időszakban éjszakai munkavégzés mellett összesen 532 méternyi acél elválasztó elemet szállítottak ki az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a 12-es és 14-es kilométerek közötti szakaszra. A terelés kiépítéséhez további 1 kilométernyi acélelemet szállítanak ki. Az elemek daruzási munkákkal járó behelyezése, majd az elválasztó fal végleges összeszerelése miatt az M5-ös autópálya felé vezető oldalon egy sávra kell szűkíteni a forgalmat. Hétfőtől szerdáig, este 19 óra és hajnali 5 óra között végzik majd a korlátozással járó munkákat a szakemberek. A négynapos hosszú hétvégére ugyanakkor korlátozással járó, előre beütemezett munkákat nem terveznek.

Forrás: MTI és INFOSTART

 

573-984-2853

541-233-4582
(423) 628-7671

Az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, a 13-as kilométernél, Nagytétény térségében átépítik a terelést a szakemberek. Ez azt jelenti, hogy a forgalom az M1-es autópálya felé vezető oldalról átterelve haladhat a Duna vonalától egészen az M6-os autópályáig.

Ez egyben a 6-os főúti felhajtó lezárását is jelenti, azaz Budapest és Érd felől nem lehet majd felhajtani az M0-s autóútra az M1-es autópálya, Győr irányába, a lehajtási lehetőség ugyanakkor továbbra is megmarad! A 6-os főúton Budapest és Érd felől érkezők az M6-os autópályán keresztül tudnak felhajtani az M0-s autóútra. Emiatt az M6-os autópálya Érd észak csomópont és az M0-s autóút közötti szakasza mindkét irányba ingyenes lesz személyautók és nehézgépjárművek számára is. A korlátozásokhoz kapcsolódóan a 6-os főút érintett szakaszán található jelzőlámpákat is átprogramozzák. A felhajtó lezárása és a terelés várhatóan júniusig marad érvényben.

 

A terelés átépítéséhez kapcsolódóan az új burkolati jelek már elkészültek, és az elmúlt időszakban éjszakai munkavégzés mellett összesen 532 méternyi acél elválasztó elemet szállítottak ki az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a 12-es és 14-es kilométerek közötti szakaszra. A terelés kiépítéséhez további 1 kilométernyi acélelemet szállítanak ki. Az elemek daruzási munkákkal járó behelyezése, majd az elválasztó fal végleges összeszerelése miatt az M5-ös autópálya felé vezető oldalon egy sávra kell szűkíteni a forgalmat. Ez azt jelenti, hogy október 29-31. között, vagyis hétfőtől-szerdáig, este 19 óra és hajnali 5 óra között végzik majd a korlátozással járó munkákat a szakemberek. A négynapos hosszú hétvégére ugyanakkor korlátozással járó, előre beütemezett munkákat nem terveznek.

 

Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején még éjszaka is hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-s telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

A szakemberek a korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Forrás: Közútkezelő és Útinform