fw-1

Creme de oua de prepelita

100% Naturale

fw-1

Prepelita in suc propriu

O delicatesa desavarsita

fw-1

Ingrediente atent alese

special pentru tine

Cu ce ne ocupam

MICROFERMA VEGETALA

Microferma de legume se gaseste in comuna Potlogi, judetul Dambovita, acolo unde este si sediul social al firmei SEDRYA FARMS. Compania detine solare profesionale unde cultiva majoritatea plantelor pe care le utilizeaza in procesul de fabricatie al conservelor. Beneficiind de o experienta de familie indelungata in ceea ce priveste cultivarea legumelor, am reusit sa producem specii deosebite care asigura garantia calitatii conservelor noastre. Este de altfel unul din argumentele care fac ca produsele SEDRYA FARMS  sa fie incadrate in categoria delicateselor.

De remarcat faptul ca in timpul dezvoltarii plantelor, evitam utilizarea substantelor pesticide si insecticide, preferand utlizarea mijloacelor ce combatere a bolilor si daunatorilor bazate pe extracte de diverse plante al caror efect curativ este recunoscut (decoct de urzica si coada calului). Ne indreptam astfel cu pasi repezi spre momentul in care legumele pe care le producem vor fi recunoscute drept ecologice. Trendul ascendent a consumului de mancare sanatoasa ne impune orientarea in directia culturilor organice si noi facem toate eforturile ca sa oferim clientilor exact ceea ce isi doresc.

PRODUCTIE CONSERVE

Sectia de productie a conservelor este organizata ca punct de lucru in comuna Domnesti, judetul Ilfov. Activitatea se desfasoara in colaborare cu firma ZENA SRL, fabrica de conserve cu indelungata traditie in prelucrarea de produse de origine animala si vegetala. ZENA SRL dispune de autorizare sanitar veterinara definitiva pentru prelucrarea de oua de prepelita, avand numarul de autorizare EPP7.

Este indiscutabil faptul ca fara experienta de netagaduit a manage- mentului firmei ZENA SRL, asigurat de d-na Zenica Orloiu si d-nul Alexandru Gavrila, ne-am fi gasit in fata unor provocari pe care nu am fi reusit sa le depasim. Acum insa ne gasim in situatia de a putea incheia contracte pentru exportul produselor noastre acestea fiind apreciate la toate expozitiile si targurile la care am participat.

Cream delicatese si ne place sa credem ca sunt asemeni sarutului care te face sa inchizi ochii

Despre noi

  • Mihaela Mustetiu

    Sunt directorul general al firmei SEDRYA FARMS, cu o experienta bogata in cultivarea legumelor si plantelor aromatice, castigata intr-o familie de legumicultori cu traditie dar si la cursurile facute la Institutul Agronomic. Am facut o pasiune din cultivarea speciilor exotice de plante aromatice. Am insa o ambitie si mai mare decat aceasta pasiune. Vreau sa promovez in afara tarii produsele romanesti, fiind sigura ca putem sa fim iarasi recunoscuti ca furnizori de delicatese si mancaruri de o calitate de necontestat.

  • Alexandru Mustetiu

    Sunt directorul de marketing a firmei SEDRYA FARMS. Am acceptat cu mare incantare aceasta provocare, aceea de a promova pe piata romaneasca si in strainatate, produse romanesti considerate pe drept cuvant o delicatesa. Nu este foarte simplu sa introduci pe piata produse despre care nu a mai auzit nimeni, pentru ca pe lista noastra se gasesc unicate in materie de gastronomie. In acelasi timp insa, nu am cum sa nu recunosc ca satisfactiile pot fi infinite.

Recent News & Posts

Credinta noastra

Afacerile se fac de catre oameni si nu de catre firme!

Solar Energy 0%
Water 0%
Volunteers 0%
Eco Ideas 0%
Hai sa ne cunoastem

  • Punct de lucru: Strada Sîrbi nr. 1690 A, Domnesti, Ilfov
  • Sediu social: Strada Ghinesti, nr. 32, Potlogi, Dambovita
  • 0729152007 0728817009
  • office@sedrya.ro